Secret Universe – Maailmojen salat -näyttely Helsingin Designmuseossa

Date
14/05/2019
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

 

Secret Universe – Maailmojen salat -näyttely Helsinki Designmuseossa esittelee Aamu Songin ja Johan Olinin työtä! Dynaaminen suunnittelijaduo on matkustanut ympäri maailmaa etsien kansanperinteen henkeä perinteisistä kädentaidoista ja valmistusmenetelmistä. Matkojen tuloksen on paikallisten käsityöläismestareiden kanssa yhteistyössä tehtyjä taideteoksia, vaatteita, asusteita ja huonekaluja.

Näyttely esittelee Songin ja Olinin taiteellista prosessia matkan alusta mestareiden tapaamiseen, kirjeenvaihdosta tuotantoon ja töiden valmistumiseen. Useita mestareita on kutsuttu myös ottamaan osaa Designmuseossa järjestettäviin erityistapahtumiin eli Pyhäpäiviin. Toukokuussa teemapäivän keskiössä on Japani, kesäkuussa suomalainen käsityöperinne, elokuussa Venäjä ja syyskuussa Meksiko. Pyhäpäivä-tapahtumien lisäksi järjestetään työpajoja kävijöille kuukausittain. Näyttely on avoinna syyskuun 22. saakka.

Lisätietoa näyttelystä: http://www.designmuseum.fi/fi/events/secret-universe-nayttelyn-tapahtumat/