Personalbyte vid institutet

Date
15/01/2018
Location
Nyheter
Share
Facebook / Twitter

FD, PM Anna-Maria Wiljanen tillträdde som direktör för Finlands institut i Japan 1.1.2018. Wiljanen har disputerat i konsthistoria vid Helsingfors universitet år 2014. Hon har breda kontaktnätverk och en mångsidig arbetserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation såväl på kulturfältet som i företagsvärlden. Wiljanen har tidigare arbetat som verksamhetsledare för UPM-Kymmenes kulturstiftelse samt som utvecklingschef och kommunikationschef vid Statens konstmuseum.

FM Suvi Laakso började som ny projektledare för institutet 15.1.2018. Laakso har mångsidig erfarenhet inom Finlands vetenskaps- och kulturinstitut,  bl.a. som koordinator vid Finlands Mellanösterninstitut.

Institutets nya praktikanter Katja Sjöström och Ella Karman började 5.2.2018 respektive 1.2.2018.