Demola Webinar arrangerat av FIJ  

Date
27/09/2023
Location
Okategoriserad
Share
Facebook / Twitter

Demola Webinar arrangerades av Finnish institute in Japan: International foresight projects för att fungera som ett verktyg att föra studenter och organisationer samman för en bättre framtid. Vill du vara en del av ett team som arbetar för en bättre framtid globalt? Välkommen till en webinar med fokus på Demolas plattform – att föra samman studenter och företag genom innovativa samarbeten. Tack till alla deltagare! 

One for Humanity-programmet är ett initiativ som skapades av Demola Global i samarbete med Finlands utrikesministerium. Programmet pågick hela år 2021 och utforskade sex utvalda globalt relevanta samhälleliga teman. Vi bjöd in universitet och studenter från hela världen för att skapa genomslag för en bättre framtid.   

 

Datum:  

17.6.2021, kl. 17:00-18:30 

Program: 

17:00     Inledande ord  

Dr Anna-Maria Wiljanen, Direktör, Finlands institut i Japan  

17:10     Demola in a nutshell  

Ville Kairamo, CEO, Demola Global 

Demola experiences and Hokkaido University  

Itsuro Sugimura, Head of Demola program at the Hokkaido University 

One for Humanity program and students’ participation in Demola projects  

Jere Wessman, Creative Director, Demola Global 

18:00     Q & A 

18:30     Avslutande kommentarer