Suomen Japanin instituutin 20-vuotisjuhlavuosi 2018

Date
06/02/2018
Location
Projektit, Uutiset
Share
Facebook / Twitter

Suomen Japanin instituutin perustamisesta tulee 18.11.2018 kuluneeksi 20 vuotta. Juhlavuoden teemana on Uusia avauksia, joita  tehdään kaikilla instituutin toiminta-alueilla: tieteessä, kulttuurissa ja korkeakouluyhteistyössä. Uudet avaukset ulottuvat myös instituutin residenssitoimintaan.

Juhlavuoden ohjelmassa painottuvat poikkitieteellisyys ja monialaisuus, tieteen, taiteen ja kulttuurin väliset rajapinnat, naisten roolit tieteessä ja kulttuurissa, demografinen kehitys ja siihen liittyvät innovaatiot sekä korkeakouluyhteistyön syventäminen Suomen ja Japanin välillä.

Juhlavuoteen liittyy monenlaisia tapahtumia: näyttelyitä, paneelikeskusteluja, infotilaisuuksia, seminaareja ja konferenssejä!  Lisäksi instituutti perustaa uuden alumniverkoston.

Lisätietoa tapahtumista Facebook, Instagram ja Twitter!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!