TelepART-tuki myönnetty muusikko Petri Kumelalle

Date
27/08/2018
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

Suomen Japanin instituutti on myöntänyt TelepART-tuen muusikko Petri Kumelalle tulevaa Japani-kiertuetta varten, joka toteutuu syksyllä 2018. Kumela on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen monipuolisimpana ja kiinnostavimpana klassisena kitaristina, joka on tunnettu ennakkoluulottomuudestaan ja muuntautumiskyvystään.

Kitaristi Petri Kumela. Kuva: Saara Vuorjoki

Kumela tulee esiintymään neljässä kaupungissa Japanissa 28.10.-4.11.2018. Konsertit toteutetaan yhteistyössä mezzo sopraano Yukari Komagaminen ja säveltäjä Ichiro Hiranon kanssa.

Lisätietoa Petri Kumelasta.

TelepART-tuki on tarkoitettu edistämään esiintyvien taiteilijoiden kansainvälistymistä. Tuen tavoitteena on reagoida nopeasti tekijöille tarjoutuviin esiintymismahdollisuuksiin. TelepART-hanke sai alkunsa Suomen Benelux-instituutin toimesta 2016.

Hae TelepART-tukea täältä.