Feel Finland 14.4.2019

Date
17/04/2019
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

 

Sydämelliset kiitokset kaikille Feel Finland -tapahtuman osanottajille! Suomen ja Japanin diplomaattisuhteiden satavuotisjuhlavuoden tapahtuma oli monin tavoin historiallinen: se oli Team Finlandin tähän mennessä suurin yhteistyöprojekti, ja samalla ensimmäinen kerta, kun suurlähetystön tontti avasi ovensa yleisölle. Tilaisuus saavutti suuren suosion ja mukana oli noin 1200 osallistujaa!

Erityiskiitokset erinomaisille esiintyjillemme Vilma Timoselle, Marianne Backlénille, Mutsuko ja Hisashi Yamamotolle, Sami Tallbergille, Tarmo Thorströmille, Miiko Toiviaiselle ja Tango Alakulolle (jota edustivat Jarmo Julkunen ja Christian Garrick)!

Ensimmäinen neulontakerho Novitan muumilangoilla oli niinikään suurmenestys! Työpajassa oli 90 osanottajaa ja nuorin osallistuja oli 9-vuotias poika. Monet kiitokset Novita Knitsille langoista, puikoista ja ohjeista.

Lopuksi, kiitokset mahtavalle Team Finlandille ja Suomen Japanin kulttuuri-instituutin henkilökunnalle! Yhdessä teimme tästä päivästä unohtumattoman!