Feel Finland 14.4.2019

Date
17/04/2019
Location
Okategoriserad
Share
Facebook / Twitter

 

 

Hjärtligt tack till alla som deltog i Feel Finland – årets största kulturevenemang som ordnas för att fira 100-års jubileet av diplomatiska relationer mellan Finland och Japan! Evenemanget lockade totalt 1200 deltagare och utgjorde på flera sätt ett historiskt ögonblick, inte minst då det var första gången ambassadområdet öppnade sina dörrar för allmänheten. Feel Finland var även det största samarbetsprojektet någonsin mellan Team Finlands olika aktörer.

Vi vill speciellt tacka våra utmärkta uppträdande Vilma Timonen, Marianne Backlén, Mutsuko och Hisashi Yamamoto, Sami Tallberg, Tarmo Thorström, Miiko Toiviainen samt Tango Alakulo (Jarmo Julkunen och Christian Garrick)!

Den första Knitting club någonsin med Novitas mumingarn var en stor succé! Workshopen lockade totalt 90 deltagare under tre olika sessioner och den yngsta deltagaren var en 9-årig pojke! Stort tack till vår sponsor Novita för garnen, stickorna samt mönstren!

Tack även till det enastående Team Finland i Tokyo samt den utmärkta personalen vid Finlandsinstitutet i Japan!

Tillsammans gjorde vi detta till en oförglömlig dag!