AI to Bridge the Borders -konferenssi

Date
27/08/2019
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

 

Suomen Japanin instituutti toivottaa tervetulleeksi AI to Bridge the Borders –konferenssiin, joka järjestetään 10.10.2019 Tokiossa Meiji-Kinenkanissa. Konferenssin tavoitteena on saattaa yhteen Suomen ja Japanin tekoälytutkijat sekä keskustella mm. teknologiaan, tieteeseen, kulttuuriin ja ikääntyvään yhteiskuntaan liittyvistä haasteista sekä tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista. Konferenssin pääteemat, joita myös pääpuhujien sessiot käsittelevät, ovat: 

1) AI to bridge borders: societies for co-evolving intelligence, 
2) AI to bridge humans and artificial agents: societies for social agents, 
3) AI to bridge elder and younger citizens 
4) AI to bridge art and technology: societies for good life

 

Ilmoittaudu konferenssiin viimeistään lokakuun 4. päivänä 2019 osoitteessa: https://aiconference2019.peatix.com/view


Call for 
Papers
Pyydämme ystävällisesti lähettämään englanninkieliset abstraktit (max. 250 sanaa), jotka käsittelevät konferenssiin liittyviä teemoja viimeistään syyskuun 23. päivänä osoitteeseen: anna-maria.wiljanen@finstitute.jp.

Lämpimästi tervetuloa!
Suomen Japanin instituutti