Knitting Club

Date
26/01/2024
Share
Facebook / Twitter

Suomen Japanin instituutin ompleuseura Knitting Club 

Ompeluseurojen historia alkaa jo yli sadan vuoden takaa. Naiset kokoontuivat yhteen juomaan kupposen kahvia, neulomaan ja ompelemaan, sekä tietenkin vaihtamaan viimeisimmät uutiset. Keväällä 2018 Suomen Japanin instituutti toi tämän perinteen Japaniin kuukausittain kokoontuvan Knitting Clubin muodossa. Novita, jonka puikot tehdään suomalaisesta koivusta ja jonka lankojen värimaailma saa inspiraationsa suomalaisesta luonnosta, toimii seuran sponsorina. Knitting Clubin jokaisella tapaamiskerralla esitellään joko merkittävä suomalainen naishenkilö tai kyseiseen vuodenaikaan liittyviä suomalaisia perinteitä. 

 

Tietoa tapahtumista  

Osallistuminen on ilmaista. Ensikertalaisille jaetaan Suomen Japanin instituutin puolesta aloittelijapaketti.  
 

 Aikataulu  

Kevään 2024 aikataulu löytyy alta. Huomioithan, että päivämäärät saattaa muuttua.  

Knitting Club kokoontuu klo 15.00 – 17.00 Japanin aikaa. Osallistuminen on mahdollista myös verkon kautta. Tapahtuman paikan voi tarkistaa Peatixin ilmoittautumisalustalta tai Suomen Japanin instituutin sosiaalisesta mediasta. 

 

31. tammikuuta

21. helmikuuta

13. maaliskuuta

3. huhtikuuta

15. toukokuuta

19. kesäkuuta

*Päivämäärät saattavat muuttua. 

 

Ilmoittautuminen 

Knitting Clubin tapaamisiin vaaditaan ilmoittautuminen. Ilmoittautumisalustan löytää seuraavasta linkistä: https://finstitutejapan.peatix.com 

Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et pystykään osallistua, ilmoitathan siitä etukäteen ja perut ilmoittautumisesi. Instituutilla ei ole odotuslistaa. Mikäli paikkoja vapautuu, ne avataan Peatixissa uudelleen. Jos haluat jonottaa mahdollisesti vapautuvia lippuja, pyydämme seuraamaan Peatixin tapahtumasivua.  

 

Hyvä tietää  

Ensimmäistä kertaa paikan päällä Knitting Clubiin osallistuvien ei tarvitse tuoda mukanaan mitään. Niille, jotka ovat osallistuneet jo aikaisemminkin suosittelemme tuomaan omat puikkonsa ja senhetkisen neuleprojektinsa.  

Neulotaan ja nautitaan yhdessä suomalaisesta kulttuurista!